eCommerce UX: 3 ideaa asiakaspalvelun yksinkertaistamiseksi

Sähköisen kaupankäynnin nousukausi on lisännyt monien verkkokauppojen myyntiä ja liikevaihtoa, mutta lisännyt myös asiakaspalvelun työtaakkaa. Gamaxin Loredana Dello Preite selittää 3 yksinkertaista mutta tehokasta ideaa parantaa asiakkaiden käyttökokemusta ja siten yksinkertaistaa asiakastukea.

Historiallinen ajanjakso, jota elämme, antaa varmasti vahvan sysäyksen verkko-ostoksille: “The World after lockdown” -observatorion mukaan vuonna 2020 italialaiset lisäsivät merkittävästi verkkokaupan ostojaan. Heidän arvioidensa mukaan 70 % 18–65-vuotiaista on tehnyt vähintään yhden verkko-

ostoksen viimeisen vuoden aikana

Hallituksen toteuttamien viruksentorjuntatoimenpiteiden vuoksi fyysiset kaupat pysyvät usein suljettuina. Sähköinen kaupankäynti puolestaan ​​tyydyttää asiakkaiden tarpeet ilman aikarajoituksia tarjoten 24 tunnin palvelua, optimoimalla odotusajat ja kaikkea mukavasti omasta kodista, minkä vuoksi ne ovat olleet enemmän kuin toimiva vaihtoehto klassisia ostoksia.

Suositeltua luettavaa: COVID-19 ja verkkokauppa, verkkomyynnin nousukausi

Miksi aikuiset eivät luota ostamiseen verkkokaupassasi?

Uskomaton myynnin kasvu ei koskenut koko käyttäjäkohdetta homogeenisesti, itse asiassa oli mahdollista huomata, kuinka Y-sukupolvi (Millennials) ja Z-sukupolvi , niin sanotut “digitaaliset natiivit”, ovat tutumpia kaikesta ; koskee verkko-ostoksia.

Näihin kahteen sukupolveen kuuluvat kaikki vuoden 1980 ja 2000-luvun alun jälkeen syntyneet. He edustavat siis nuorimpia, jotka kasvoivat sosiaalisessa ja moniajo-kontekstissa, minkä vuoksi heillä on kaikki verkkomaailmaan liittyvät asiat, mukaan lukien sovellusten ja e-ostokset. -postit.

Sukupolvelle ​Ikääntyneillä aikui 2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti silla on ilmeisesti erilainen suhde uusiin teknologioihin, ja he ovat yleensä vastahakoisempia joutuessaan ostamaan verkossa. Tämän seurauksena he tekevät

matkapuhelinluettelo

todennäköisemmin asiakaspalvelupyyntöjä

Lyhyesti sanottuna vanhempi yleis 您需要详细了解巴拉克拉法帽面罩 ö tarvitsee “inhimillisen” kontaktin ennen kaupantekoa, ja siksi asiakaspalvelunne valtaavat usein turhatkin puhelut, joilla pyritään rauhoittamaan epäilyttävää ostajaa.

Miten voit sitten keventää asiakaspalvelua ja tehdä verkkokauppasi käyttökokemuksesta sujuvampaa?

Vastataksemme tähän kysymykseen tuom BQB 目录 me sinulle henkilökohtaisen kokemuksemme: kosmetiikkaa ja ammattimaisia ​​kauneustuotteita myyvän Gamax e-Commerce -kaupan tilaukset ovat lisääntyneet yli 60 % viime maaliskuusta 2020 lähtien.

Vaikka verkkokauppasivustosi ei myy kosmetiikkaa, uskomme, että näitä vinkkejä

voidaan soveltaa kaikilla verkkomyynnin aloilla

Tuoteselosteiden kuvaukset ja käyttöohjeet päivitetään
Suurin osa asiakaspalveluun tulleista puheluista oli suunnattu selvennyksen saamiseen ostettavista tuotteista : itse asiassa usein tehdään virhe, kun tuotteen joitain ominaisuuksia pidetään itsestäänselvyytenä, luullaan, että mahdollisella ostajalla on jo tietty perehtynyt kyseiseen artikkeliin.

Kuvaukset. GAMAX -tuotteista ovat tyhjentäviä. Kaikissa suhteissa.AKKAA PACK Sisältää määrän.Segroin koostumus ja väri. Määrä käyttää niitä parhaimmissa. Mahdollinen tapa. Kuvattu tuote. Yksinäisissä askeleissa on parempi.

Mitä ovat sovelluksen sisäiset ostot?

Sovelluksen sisäiset ostot , kuten termi jo viittaa, edustavat tuotteiden, tilausten tai lisätoimintojen ostamista suoraan mobiilisovelluksen kautta.

Sovellukset, jotka ovat usein pelisovelluksissa, antavat käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa erikoispalveluita, sisältöä tai ominaisuuksia, jotka eivät ole saatavilla sovelluksen vakio- tai perusversiossa.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注