Google-päivitys: korkeampi sijoitus luotettavilla arvosteluilla

Google esitteli 8. huhtikuuta uuden algoritmipäivityksen, jolla torjutaan Internetissä olevia väärennettyjä arvosteluja ja mainostetaan arvosteluja hakutuloksissa. Mutta mihin verkkosivustoihin tämä vaikuttaa ja mitä tämä uusi Google-päivitys muuttaa? Paljastamme sen sinulle tässä artikkelissa.

Mikä muuttuu Googlen tuotearvostelupäivityksen myötä?

Mihin verkkosivustoihin muutos vaikuttaa?

Mistä Google tunnistaa luotettavat arvostelut?

Mitä voit tehdä saadaksesi paremman sijoituksen Googlessa?

Mikä muuttuu uuden Google-päivityksen myötä?

Tällä uudella päivityksellä Google haluaa taistella vääriä arvosteluja vastaan, edistää laadukasta asiantuntijoiden sisältöä ja tarjota käyttäjille parempaa turvallisuutta Internetissä.

Googlen julkaisema päivitys nimeltä ” Tuotearvostelujen päivitys ” vaikuttaa tuotearvostelujen laatuun. Hakukonejätti vahvisti, että sen päivityksen tavoitteena on edistää laadukkaita, objektiivisia ja luotettavia arvioita , jotka perustuvat asiantuntija-analyysiin ja haluaa tuoda ne esiin hakutuloksissa.

Googlen mukaan sijoitusta voidaan parantaa, jos verkkovastaavat ja sisällöntuottajat sisällyttävät tuotearvosteluihin, jotka tarjoavat luotettavan ja yksityiskohtaisen analyysin tuotteesta.

“Tiedämme, että ihmiset arvostavat tuotearvosteluja, jotka tarjoavat syvällistä näkemystä, eikä pintapuolista sisältöä, joka vain tiivistää useita tuotteita. Siksi haluamme jakaa tietoja sijoitusjärjestelmiemme parannuksista, jotka määritellään päivitetyiksi tuotearvosteluiksi. jotka on

suunniteltu palkitsemaan paremmin tällainen sisältö.

Tällä hetkellä tämä päivitys vaikuttaa vain englanninkielisiin tuotearvosteluihin ja arvioihin, mutta on vain ajan kysymys, milloin Google laajentaa tämän päivityksen myös italialaiseen sisältöön.

tyhjä kirjan kansi kerätäksesi lisää arvosteluja

Mihin verkkosivustoihin muutos vaikuttaa?
Googlen uusi algoritmi on erityisen tärkeä verkkosivustoille, jotka kirjoittavat ja/tai julkaisevat tuotearvosteluja.

Nykyään Internetissä on monia tuotearvostelusivustoja, joten käyttäjien on lähes mahdotonta erottaa hyödyllisiä ja luotettavia arvosteluja niistä, jotka eivät ole totuudenmukaisia ​​ja jotka on kirjoitettu vain palkkion saamiseksi.

Monet verkossa olevista mielipi Osta matkapuhelinnumeroluettelo teistä ovat itse asiassa manipuloituja tai eivät ole todella hyödyllisiä Internetin käyttäjille, jotka haluavat tietää tietystä tuotteesta. Sen sijaan, että esittäisivät todellista tietoa tai asiantuntijalausuntoa tietystä tuotteesta, on sivustoja, joissa tuotteet esitellään pinnallisesti ja

matkapuhelinnumero

subjektiivisesti ihmisiltä, ​​jotka eivät ole itse kokeilleet tuotetta.

Mikrokohdistus toimii periaa 您需要详细了解巴拉克拉法帽面罩 tteessa kaikentyyppisille yleisöille. Sosiaalisen median alustat, kuten , helpottavat tiettyjen käyttäjien kohdistamista.Mikrokohdistus mainostaa yritystäsi kohdeyleisölle: kohderyhmäsi suoraan osoittaminen lisää myyntiä, koska todennäköisyys, että mainoksesi näkevät ovat kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi, on suurempi.

Parempi bränditietoisuus
Lisää tuotemerkkitietoisuutta: Mikro BQB 目录 kohdistaminen auttaa markkinointistrategiaasi lisäämään liidien ja konversioiden lisäksi myös kuluttajien saamaa vaikutelmaa brändistäsi.

Parempi asiakasymmärrys
Mikrokohdistuksen avulla voit oppia tuntemaan ja ymmärtämään asiakkaitasi paremmin. Ennen kuin kehität markkinointistrategiaa, sinun on tehtävä paljon tutkimusta, ja mitä tahansa dataa ja tietoa voidaan käyttää auttamaan sinua hiomaan tuotekehitystäsi ja pysymään trendien ja asiakkaiden

käyttäytymisen muutosten tahdissa.

Mikrokohdistuksen haitat
Enemmän aikaa
Tarkan kohderyhmän valinnan vuoksi mikrokohdistus vaatii enemmän aikaa sekä tutkimukseen että kampanjoiden luomiseen.

Lisää kuluja
Mitä paremmin kohdistetut mainokset ovat, sitä kalliimpia ne ovat . Liidien hankintakustannukset ovat korkeammat, koska kohdesegmentissä on vähemmän ihmisiä.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注