Siitia: Va o Manatu ma Faamoemoe

Siisii. O se upu e lua ona uiga. Alu e tuua mea e manatua. Sau ma le faamoemoe. Ioe, e le mafai e tagata uma ona gafatia le siitia. Ae, mo i matou, SoftwareSeni, o le gaoioi o se faʻamoemoe. Faamoemoe fou mo le tuputupu ae. Faamoemoe fou e lele maualuga atu. Leai, e leai se mea e leaga ai le nofoaga tuai. Ae, afai o matou, SoftwareSeni, e manaʻo e faʻasalalau o matou apaʻau. Ioe, e iai mea e tatau ona tatou tuuese. Manatu.

O le 2013, o le tausaga lea na mafai ai ona matou ulufale atu i lenei pisinisi, le IT (Information Technology). O le tausaga na matou amataina ai mea uma. UMA. O le manatu o ni ulu eseese se tolu, e tulaʻi mai ai le ogatotonu. SoftwareArt.

E le’i i’uvale le feiloaiga a le alii o Ian, Mr. Davo & Mr. Ryan. O le tulaga moni o SoftwareSeni o loʻo tumau pea i aso nei. Ioe, matou te talitonu, o le maualuga o le laau, o le tele foi lea o le agi o le matagi. Ioe, ina ia mafai ona ola e oʻo mai i le taimi nei, SoftwareSeni ua oʻo i le tele o mea. O mea lelei ma mea leaga.

I le taimi muamua, SoftwareSeni na

O le 1 fale i foliga o se fale Dutch tuai. Faatasi ai ma faamalama laupapa lapopoa, sa sili atu le fale mo i matou. I lea taimi. A o tuputupu ae le kamupani, sa le toe lava le fale tuai Dutch e faʻaoga ai lo matou gafatia. Mo le faʻamafanafanaga ma sili atu le tufatufaina atu o le okesene, na filifili ai le pulega a SoftwareSeni e faʻaoga le fale i le isi itu e fai ma faʻaopoopoga o le ofisa.

Tulaga fa’aonaponei na ia fai mai ai. O le tu’ufa’atasiga o sitaili masani Dutch ma se manatu la’ititi ua avea ma molimau le leoa i le faigamalaga a SoftwareSeni i nai tausaga ua tuana’i. Mai tala fa’ataulāitu mata’utia, e o’o atu i le ‘ata’ata, ua fa’amulumuluina i le malosi totoe o le ofisa tuai o SoftwareSeni. Masalo i le tulaga tatou te malamalama ai, e ese le manogi i totonu o potu taitasi. Poo le manogi foi o le manogi o tatou tagata faigaluega.

Ua fa’amauina le tele o fa’afiafiaga i tulimanu uma o le maota o le ofisa. Matou te manatua pea le faʻamatalaina e le SoftwareSeni ia Aokuso 17 (RI’s HUT) i le tausaga talu ai, 2018. O le auala lea na matou faamanatuina ai, SoftwareSeni, le Republic of Indonesia’s HUT 2018 ananafi.

E pei o le aoauli ananafi.

E le gata i lena, o uo e masani ona ping pong i totonu o lenei potu o le a mautinoa lava le fia lita o le afu e faʻafefiloi ma faʻafefiloi ma le ea o le potu. E manaia tele. E le afaina, o le mea taua o le soifua maloloina! Agaga Ta’aloga!

Masalo, o le potu lenei o le potu sili ona filemu, sili ona toʻafilemu, aua o loʻo fai pisinisi uma tagata.

E le manaʻomia ona faʻamatalaina le ituaiga pisinisi. Fa’alilolilo!

Oka, foliga fiafia, a ea? Eits, faatali mo sina Ta’ita’i Numera Telefoni Sa’o  minute. Ioe, sa i ai luitau na tatau ona foia e SoftwareSeni a o iai i le ofisa tuai.

E te manatua pea le foliga o le fale ofisa o SoftwareSeni? Talu ai o le mea moni o le matou ofisa o se fale, a o fausia lenei fale e mautinoa lava matou te leʻi gauai atu i le ergonomics o se ofisa.

Fa’avili.

Ioe, masalo o le lagona muamua lena o uo na faatoa ulufale mai pe na o le taaalo i le ofisa SoftwareSeni. O lea la, o uo HR i nisi taimi e tatau ona alu i tafaoga iinei ma iina e faʻalauiloa ai le aiga fou SoftwareSeni. E pei ona fai mai uo HR, “O se malaga umi.”

E i ai foi manatuaga o taimi na matou lagonaina ai le siosiomaga i totonu-i fafo i totonu o le ofisa. E mafua ona a timu, e maligi loimata o le faanoanoa o le taualuga o loo matou malu ai. Se’ia pa’u, ma taia ai o matou tino. O le mea moni, o le lagona i totonu-i fafo e matua moni lava. Ae ui i lea, a o faagasolo taimi, na amata ona matou faʻatulagaina ma faʻapipiʻi le lagona i totonu-i fafo o le matou ofisa. Ae, ioe o nei mea uma e faʻafetai ai le SoftwareSeni i taimi uma mo le alualu i luma ua ausia. Ma e masani lava o se faamanatu, o fea e sau ai SoftwareSeni.

E le tuai ona oo mai mea suamalie.

Afai tatou te vaʻavaʻai i le aofaʻi o le faitau aofaʻi o le SoftwareSeni, i le 2015 sa i ai se faʻatupulaia vave o le faitau aofaʻi. E oʻo mai i le ogatotonu o le 2019, o le faitau aofaʻi o SoftwareSeni ua oʻo atu i le 105 tagata, ma ua valoia o le a faʻaauau pea ona faʻatupulaia.

O le mea moni, o le malamalama i le 105 ulu o tagata o se luʻitau mo ia lava mo tagata taʻitoʻatasi i SoftwareSeni. Faaalia e uo HR, o le tulaga o lo tatou ofisa tuai e lei lava le saolotoga e feoai saoloto ai a tatou uo. O lea la, e iai le fa’amoemoe o le ofisa fou o le SoftwareSeni o le a fa’afaigofie ai ona tatou ta’alo ma galulue. Ioe, e mafai ona faʻaalia le faʻatinoga o le kiki!

E le’i gata ai iina. O le ofisa tuai o SoftwareSeni e 2 fogafale. Ia, e ese le lagona o le fogafale lua o le matou ofisa. O le matagi savili e agi e fai si maualuga le vevela. I le tulaga e le lava le taele faaleagaga ma le ea malulu e faʻaititia ai le vevela o le potu. O se lagona ootia ina ua tumau le fiafia o uo sa nonofo i le fogafale lua i la latou galuega.

Fiu, ose malaga vaivai ae malie! Ioe, o le taimi nei ua amata ona tumu le ofisa o loo matou nonofo ai. E le o se faaletonu o le matou ofisa, ae o le faitau aofaʻi o SoftwareSeni o loʻo faʻatupulaia pea. Matou te faʻafetai tele mo le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o SoftwareSeni. Ua faailoa mai ai o le kamupani na matou fausia talu mai le 2013 ua mafai ona tupu ma atiina ae.

Seʻia oʻo i le iʻuga, na matou filifili e siitia

Ta'ita'i Numera Telefoni Sa'o

Ioe, AGA. Alu i se nofoaga fou. Faatasi ai ma le faamoemoe fou. Ma e tatau ona tatou tuua mea e manatua. Ma agai pea i luma. Matou te faafetai ona o Jl. Pakuningratan 15 ua naunau e avea ma nofoaga mo SoftwareSeni e faʻaleleia ai ia lava. Faaali atu i le lalolagi e mafai e SoftwareSeni. Mafai ona atiina ae. Mafai ona ola. Faatasi ai ma faamaumauga uma o le ola ma le malosi o le SoftwareSeni aiga ua fefiloi ma le pefu, mulimuli i le tulafono o le faasaoina o le malosi.

Ioe, na matou siitia.

55242 o le a avea ma fale fou o le aiga SoftwareSeni! Jl. Magelang No.65, Yogyakarta City 55242. Nofoaga fou ma fa’amoemoe fou. E matua ese lava le siosiomaga mai le matou ofisa muamua. Ua leiloa le fale masani a Dutch. I le taimi nei, o loʻo i ai se lagona faʻapitoa tau pisinisi, ma faʻamalama tetele e faʻasaga i le auala. O le mea lea e foliga mai ai le ofisa SoftwareSeni mai Google Maps aʻo leʻi faʻafouina.

SoftwareSeni siitia ofisa. Ioe, matou te mananaʻo e aumai le atemosifia saini a SoftwareSeni i lo matou ofisa fou. E amata mai i le lanu, faʻatulagaina, i le mea tatou te “taʻalo”. E tatau ona fa’alelei. Ioe, i le avea ai ma kamupani Initonesia Software House, e manaʻomia le tuʻuina atu o tulaga sili ona lelei mo galuega uma tatou te galulue ai. Ina ia lagolagoina galuega faatino a le aiga SoftwareSeni, o le mafanafana i totonu o le ofisa e matua taua lava.

Sau e va’ava’ai i foliga o totonu ole matou ofisa fou! (O le ofisa fou e le’i mae’a fa’afouga)

SoftwareThe Art of Moving Offices

Faatasi ai ma se potu tele atu, tatou te le toe tau 您需要详细了解巴拉克拉法帽面罩  tagotago i o tatou tulivae. E sili atu, o le tufatufaina atu o le okesene i totonu o le potu e sili atu ona tutusa. Ioe, semanu e le mafai e le SoftwareSeni ona ausia lenei mea pe a aunoa ma le finafinau ma le finafinau o le aiga SoftwareSeni i le galulue i galuega IT.

Faamoemoe Fou.

E pei lava o le ofisa tuai o SoftwareSeni. Matou te mananaʻo e ausia nisi mea e sili atu. Faʻaputuina manatuaga matagofie i lenei ofisa fou. I tulimanu uma o le ai ai tala mananaia o le a tumau e faavavau. Fetufaaiga manatu, felafoa’i tausuaga, fa’asu’i i sina manogi kofe mai le tulimanu o le tatou faleoloa fou.

Ma ioe.

Fa’atosina. Faatasi ai ma mea uma o loʻo i ai i le 巴领导 SoftwareSeni. O matou, le aiga SoftwareSeni, e tatau ona mafai ona faʻateleina le gaosiga o galuega. E le gata i lea, o le tulaga lelei o galuega o loʻo faʻamoemoeina e faʻatupulaia. Matou te mananaʻo e faʻamaonia o le ofisa fou o le a le faʻaogaina le SoftwareSeni i le fiafia o nuances fou.

O lo’o manino pea i mafaufau o le aiga SoftwareSeni o le QORDA e ana. Tulaga lelei, i le taimi, Tali, Tiliva, & Fesili. O le aganu’u o lo’o ola i totonu o SoftwareSeni o le a avea pea ma leo leo e tatau ona fa’aauau pea ona fa’asaoina.

 

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注