E te manaʻo e faʻatūina se amataga i Initonesia? Aloese mai nei Mea Sese e 10!

O le mea moni, o le upu amata e sau mai se upu faaunegatupe Peretania ( start-up ) o lona uiga o le gaioiga o le amataina o se pisinisi. O lea la, o se amataga e mafai ona faauigaina o se kamupani fou o loʻo i ai pea i le tulaga amata e atiaʻe ma suʻe se maketi.

Mo nisi faʻamatalaga, o nisi nei o uiga amata e taua mo oe e te iloa:

E fai si laititi tausaga, e tusa ma le 1-3 tausaga
O loʻo faʻaauau pea le kamupani ma e toʻaitiiti tagata faigaluega
O loʻo i ai pea le kamupani i le atinaʻeina o tulaga
Kamupani e masani ona fa’agaoioia i le vaega o tekonolosi
E masani ona gaosia oloa ma pulea i latou i foliga numera poʻo talosaga
Fa’atinoga o ‘au’aunaga e fa’aaoga ai le upega tafa’ilagi .
I le tepa muamua, o pisinisi amata e tutusa ma le lalolagi o tekinolosi ma le initaneti. E ui lava o le mea moni, o lona lautele e lautele atu nai lo lena, o lona uiga; tamaoaiga, auaunaga, faatoaga, turisi, aoaoga, faafiafiaga, po o isi.

Atina’e amata i Initonesia

 

O lea la, taumafai e fatu fatuga fatuga ma fa’alauiloa e ala i fa’asalalauga eseese. Pe o fa’asalalauga fa’aagafesootai, pei o Instagram, Facebook, po’o YouTube, po’o isi fa’asalalauga fa’amatalaga. E mafai fo’i ona e fa’aalia i nisi taimi fa’amatalaga a tagata fa’atau ina ia sili atu le mautinoa o tagata fa’atau. Ia taumafai fo’i e suia le anotusi fa’alauiloa ina ia aua ne’i fiu.

8. Ia mautinoa o loʻo i ai sau au atinaʻe malosi
E le mafai ona faafitia o le Vaega o Atinaʻe e iai sona sao taua i le atinaʻeina o se amataga. O le a vave ona atiaʻe se amataga pe afai o loʻo i ai se au atinaʻe malosi, ina ia mafai ona iloa au “valea” manatu i foliga o oloa.

Ae fa’afefea la pe afai e le’i iai sau au atina’e mautu? O le tali o le galulue faʻatasi ma se isi vaega poʻo le fale polokalama .

SoftwareSeni o se tasi o fale polokalama sili ona lelei i Initonesia. Aisea ua faapea ai? O lo’o ofoina atu e le SoftwareSeni ‘au’aunaga mo le fa’atupuina o talosaga e lagolagoina e le au atina’e fa’apolofesa ma e iai tulaga fa’avaomalo. O lea la, e te le tau popole, o lau amataga IT poloketi o le a mautinoa lava e maeʻa lelei ma i le taimi.

Le mautinoa e uiga i SoftwareSeni i le taimi nei? Kiliki le feso’ota’iga lenei e su’e ai e uiga i poloketi na galue ai SoftwareSeni. O galuega uma na mae’a i le taimi ma fa’amalieina i’uga. O lea, tuʻuina atu lau tusi talosaga i le SoftwareSeni. Kiliki le so’oga lea e amata ai se poloketi ma SoftwareSeni.

 

Taaloga amata

Mafaufau i le tele o tagata fiafia i taaloga i Telegram Lead Initonesia, e le o se mea e ofo ai le malamalama o faʻamoemoega mo amataga i lenei matata. E le iloa e le lalolagi taʻaloga le matua poʻo le tamaoaiga, o lona uiga o lenei amataga o le a le leai se fiafia. O mea e fesoʻotaʻi ma le atinaʻeina o telefoni feaveaʻi ua faʻateleina le fiafia e aʻoaʻoina.

2. Amataina A’oga
E leai se eseesega tele mai le lalolagi taʻaloga , o aʻoaʻoga amata e iai foʻi sea maketi mai vaega eseese e aunoa ma ni tausaga poʻo ni tapulaa tau tamaoaiga. O le tu’uina atu o fa’amatalaga mata’ina ma fa’aa’oa’oga e mautinoa lava e aoga tele i tagata fa’atau.

3. Fefaʻatauaʻiga poʻo le faʻauluina o pisinisi
O amataga i le vaega o fefaʻatauaʻiga e sili ona lauiloa i tagata Initonesia. O ituaiga eseese o e-pisinisi e pei o Lazada, Bukalapak, Tokopedia, Shopee, ma isi ua faʻamaonia e mafai ona fesoasoani i tagata faʻatau e aunoa ma le alu i se faleoloa. E te le toe manaʻomia le faʻalavelave e alu i fafo o le fale, naʻo le faʻaaogaina o le talosaga, ma e mafai ona e mauaina mea e te manaʻo ai.

10 Measese e ‘Ave’ese A’o Amataina se Amata

Aʻo leʻi talanoaina mea sese masani e tupu pe a faʻatūina se amataga, o se manatu lelei mo tagata faʻavae amata ia malamalama i le taʻitaʻiga a le kamupani i le lumanaʻi; pe technocentric po’o tagata fa’atau. E tatau lea mea ina ia maua e le kamupani se faʻatonuga manino.

Ia , o le mea moni, e tele mea e mafai ona mafua ai le toilalo, pe o totonu pe fafo. Ae ui i lea, e masani lava, o mea i totonu e sili atu ona aʻafia ona e fesoʻotaʻi ma fuafuaga ma pulega. E aofia ai, e tele mea sese e masani ona faia i le amataga o le amataina o se amataga . O nisi nei o latou:

1. Leai se vaaiga manino ma se misiona

 Leai se Fuafuaga o le Tuputupu ae

 

 

O se taunuuga, o pisinisi e masani ona faʻatautaia ona o manatu e leʻi saunia ma fuafuaga umi. O le mea moni, i le tulaga sili ona leaga, o se pisinisi e ono lamatia i le toilalo ona o le le saunia e feagai ma luitau ma faʻalavelave eseese. Ioe,

3. Leai o le Uluai Tupe Faavae
O le amataina o se pisinisi e le mafai ona tuueseese mai mataupu faavae. E faʻapea foʻi, pe a faʻatulagaina se amataga , e mautinoa lava e manaʻomia ai le tele o tupe faavae. E le mafai ona faafitia o le tele o tupe faavae e aʻafia ai le atinaʻeina o pisinisi. Amataina e itiiti tupe faavae o le a mautinoa lava e le atiina ae tutusa ma i latou e lava pe tele tupe faavae. Aua o le mea moni, o le leai o se uluai tupe faavae e mafai moni lava ona avea ma se mea e taofia ai le amataga o le vaitaimi.

 

Le taulai atu i se vaega e tasi

O se mea e matua faigofie lava, ae masani ona manatu faatauvaa, e le o taulai atu i se tasi vaega. E oʻo mai i le taimi nei, o le tele o tagata fai pisinisi 选择数字营销机构的 5 个关键  amata ua toilalo i o latou popofou ona ua latou ufiufi pe aʻoaʻoina le tele o matata. Latou te manatu o le tele o matata latou te faʻapitoa i ai, o le lautele foi lea o latou maketi o le ai ai. Peitaʻi, e lē o le tulaga lenā.

Ioe, e te le manaʻo e tupu lena mea, saʻo?

O le mea lea, ia taulaʻi muamua i se tasi vaega. Galue malosi, faia suʻesuʻega maketi sili ona lelei, atiaʻe oloa ma faʻafouga eseese, ma tuʻuina atu auaunaga sili i tagata faʻatau. E le masalomia, o pisinisi amata o le a amata ona iloa ma mafai ona ausia le manuia.

5. Le le malamalama i le maketi ma tagata fa’atau

Fa’amalieina Tagata Fai Fa’afaigaluega Ua Tele naua

O le i ai o le aufaipisinisi e taua tele i se pisinisi. E le gata i lea, mo pisinisi amata e manaʻomia moni se tui o tupe poʻo tupe faavae i la latou uluai paionia. Ioe, e leai se mea e sese ai lenei mea. Ae ui i lea, e masani lava o nei mataupu tau tupe e aʻafia ai avanoa o le tagata fai saofaga.

O tagata fai pisinisi e masani ona faʻamalieina 巴领导  tagata teu tupe e ala i le faʻataunuʻuina o latou manaʻoga. E aofia ai lona sootaga i manatu poʻo taʻiala e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoina o le pisinisi. Afai ei ai se aafiaga lelei, o le mea moni e le o se faafitauli. O le mea e popole ai pe afai o nei manatu poʻo manaʻoga e foliga mai e le talafeagai pe feteʻenaʻi moni ma manaʻoga maketi poʻo tagata faʻatau. Ioe, e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i lau pisinisi.

E le gata i lea, taumafai e faʻamuamua manaʻoga o tagata faʻatau aua o latou o loʻo faʻaogaina au tautua. O le auala e faia ai lenei mea, ioe, o le faia lea o suʻesuʻega maketi sili ona lelei.

7. Taimi Fa’alauiloa Oloa
O le mea moni, o le ‘auʻaunaga poʻo le oloa e leʻi saunia ma talafeagai mo le maketiina.

 

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注